E-shop Netuctovky.cz je v provozu!

Dnes byl spuštěn e-shop Netuctovky.cz.

Něco málo o nás

Jsme tři! Dvě kamarádky z dětství, které se kodrcaly životem a po letech je spojila práce a dcera jedné z nich toho času pečující maminka na mateřské.

Obchod námi zvaný „krámeček“ tak nějak vyplynul ze životní a pracovní situace. Máme rády hezké věci kolem sebe, všelijaké drobnosti,dekorace, dárečky, kytičky.....a tak si krámeček vlastně tvoříme jako druhý domov, aby nám v něm bylo hezky a nejen nám...

U nás na Vás dýchne styl vintage, provence, shabby chic...., ale taky propojení starých časů s novými. Snažíme se dát šanci českým výrobcům, a proto nabízíme krásné porcelánové hrnečky od české výtvarnice, ručně vyráběná originální přáníčka, náušnice, dětské příbory s různými motivy a další sezónní výrobky. Hodláme i nadále podporovat především malé výrobce a budeme pro Vás hledat další šikovné české ručičky. Rády také cestujeme do různých koutů světa a i tam pro Vás nacházíme zajímavé dekorace, které najdete u nás v krámečku.

V naší životní etapě už si rády dopřejeme trochu toho zastavení v čase a udělání si radosti drobností, která potěší. Naše domovy, ale mají omezenou kapacitu, a tak je nejde dekorovat do nekonečna. A tohle nám splňuje náš krámeček. Něco vytvoříme, nakoupíme, máme z toho radost….a pak ….nám to někdo koupí?! Věřte, ale že nostalgie je jen chvilku, jelikož prázdné místo dává možnost fantazii vymyslet zas něco nového, hezkého co Vám, ale i nám udělá radost....no a o tom to je!

Naše mladá maminka zas vkládá pohled mladší generace a je zdatnější i v technických záležitostech, takže díky ní můžeme fungovat i přes různé sociální sítě. Dokonce má s námi i trpělivost a snaží se nám tento technický svět přiblížit.....no někdy marně…ale my jí věříme!

Jestli Vás také více baví dívat se na svět kolem sebe očima a nekoukat jen do mobilu, mít doma útulno a ne jen noclehárnu, tak to jste u nás správně! Přijďte a udělejte radost Vám i nám!

1.8.2019 • Titulní strana

Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie